maandag 21 maart 2011

N-VA Dendermonde bouwt de afdeling verder uit

DENDERMONDE – De Dendermondse N-VA afdeling is er in geslaagd een stevig bestuur uit te bouwen. Ook de arrondissementele bestuursverkiezingen bleken een succes voor de N-VA afdeling in Dendermonde.

Bart Nobels (Baasrode) en Cedric de Bruyckere (Mespelare) blijven respectievelijk voorzitter en ondervoorzitter. Zij worden vanaf nu in het dagelijks bestuur bijgestaan door Ingrid Michem (tweede ondervoorzitter, Dendermonde) en Annemie Demuyt (secretaris, Sint-Gillis).

Het bestuur bestaat verder uit : Mario Rottiers, schepen Marius Meremans en Veronique Van Steen (Appels), Dimitri Van Hoey (Baasrode), Laurent Mariën, Jan van de Vreken, Rik Neerinckx, Klaartje Van Havermaet en Tom Moens (Dendermonde), Herman Burghgrave en Jennie Pieters (Grembergen), Giel Van Medegael en Tomas Roggeman (Oudegem), Bartel Willems (Schoonaarde).Niet minder dan zes mensen uit Dendermonde werden verkozen voor de partijraad en het arrondissementeel bestuur.

Bart Nobels (36), als arrondissementeel Secretaris, en Cedric De Bruyckere (33) zullen de Dendermondse belangen verdedigen in de partijraad, zeg maar het parlement van de N-VA.
Voor Cedric De Bruyckere is dit een nieuwe stap in zijn politieke carrière. Voor Bart Nobels is dit de derde legislatuur op rij, wat zeer uitzonderlijk is.

Dimitri Van Hoey (36) wordt ondervoorzitter van het arrondissementeel bestuur. Het arrondissement vertegenwoordigt tien lokale afdelingen. Het is dan ook samen met de partijraad en de lokale afdelingen de belangrijkste entiteit binnen N-VA. Dimitri wordt hierbij vergezeld door Ingrid Michem (43) en Annemie Demuyt (35). De vertegenwoordiger van de jongeren, Laurent Mariën(19), is eveneens afkomstig uit Dendermonde.

De arrondissementele en lokale verkiezingen passen in de ruime ronde van bestuursvernieuwingen die op alle niveaus van de N-VA georganiseerd worden.

Afdeling

Bart Nobels : “Dat N-VA in Dendermonde stevig verankerd is, bleek al bij de federale verkiezingen waar ze vijf procent boven het al schitterende nationale gemiddelde zaten. Dat de afdeling bloeit wordt nog eens bevestigd bij de laatste afdelingsverkiezingen. Met achttien bestuursleden, uit alle deelgemeenten, is de afdeling klaar om haar uitbouw verder te zetten.”

Arrondissement

Bart Nobels :”Het voelt raar aan om als 36-jarige al bij de “anciens” gerekend te worden. Ik heb de partij zien uitgroeien van een eenmanspartij tot de grootste partij van Vlaanderen. Gelukkig heeft dit geen invloed gehad op de rechtlijnigheid en de inzet voor het behoud van de Vlaamse welvaart.

Cedric De Bruyckere : ” Ik zie dit als een beloning voor de jarenlange inzet achter de schermen. Ik kijk dan ook sterk uit naar de gebeurtenissen binnen de top van onze partij.

Dimitri Van Hoey : ”Als arrondissementele ondervoorzitter wil ik meehelpen aan de verdere uitbouw van de afdelingen voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2012. In onze eigen afdeling ben ik er gezien de inzet en het enthousiasme vrij gerust in. Ik wil mij vooral toeleggen op de ondersteuning van de afdelingen die het met hun uitbouw wat moeilijker hebben.

Ingrid Michem : ”Ik was vooral positief verrast van de grote opkomst van onze Dendermondse leden. Hieruit blijkt dat N-VA het niet alleen nationaal goed doet, maar dat de partij ook lokaal springlevend is.

Annemie Demuyt : ”N-VA Dendermonde beschikte al over een jong bestuur. Dat het arrondissement nu ook vervrouwelijkt doet mij enorm veel plezier.

Laurent Mariën : ” N-VA is een partij waar je je als jongere niet alleen goed ontvangen wordt, maar waar er ook echt met je mening rekening gehouden wordt. Voor zo’n partij wil ik mij inzetten.“

Geen opmerkingen:

Een reactie posten