maandag 7 maart 2011

Nieuw N-VA bestuur arrondissement Dendermonde

De N-VA leden uit het arrondissement Dendermonde verkozen een nieuw bestuur voor de periode van 3 jaar. Deze verkiezingen, die doorgingen in Gasthof ’t Vaderland te Dendermonde, konden rekenen op een bijzonder grote belangstelling. Tot voorzitter werd de heer Hugo De Mol (Lebbeke) verkozen. Hij was tot voor kort de voorzitter van de afdeling Lebbeke, waar hij ook zetelt in de OCMW-raad.

Ondervoorzitter is de heer Dimitri Van Hoey (Baasrode), actief in de social-profit sector. Secretaris is de heer Bart Nobels (Dendermonde) die dit mandaat ook in de vorige bestuursperiode uitoefende.

Naast voorzitter en secretaris zullen ook de heren Eric Scheire, uittredend arrondissementeel voorzitter en voorzitter in Wichelen, en Cedric De Bruyckere (Dendermonde) de regio vertegenwoordigen in de partijraad te Brussel, samen met de parlementsleden Miranda van Eetvelde (Zele) en Karel Uyttersprot (Lebbeke).

Daarnaast werden volgende bestuursleden verkozen : Hilde Baeck (Buggenhout), Leonora Beerens en Fanny Pauwels uit Wetteren, Marnick De Wilde en Marc Van Driessche uit Berlare, Annemie Demuyt en Ingrid Michem uit Dendermonde. Jong N-VA wordt vertegenwoordigd door Laurent Mariën.

Het bestuur bestaat in totaal uit 6 vrouwen en 9 mannen. Er is ruimte voor bijkomende coöptatie van oa vertegenwoordigers uit de gemeenten die nog niet vertegenwoordigd zijn in het bestuur: Hamme, Laarne en Waasmunster.

Vlnr . Siegfried Bracke, Miranda Van Eetvelde, Marc Van Driessche, Karel Uyttersprot, Marnic De Wilde, Fanny Pauwels, Leonora Beerens, Annemie Demuyt, Ingrid Michem, Dimitri Van Hoey, Hugo De Mol, Hilde Baeck, Bart Nobels en Laurent Mariën.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten